Автоновини Військова техніка

В армію надійшла партія нових бронемашин (відео)

Підрозділи Збройних сил України отримали 14 нових бронемашин “Варта” виробництва КБ «Українська бронетехніка». Про це повідомляє прес-центр конструкторського бюро.

«Наші автомобілі постійно модифікуються відповідно до побажань учасників військових дій, з якими щотижня проводяться зустрічі. Працівники підприємства доклали титанічних зусиль, працювали в дві зміни, щоб прискорити процес виробництва», – сказано в повідомленні компанії.

Варто відзначити, що «Українська бронетехніка» виконала замовлення достроково, продемонструвавши, що українське виробництво може бути абсолютно незалежним від РФ.

«Свобода має високу ціну. Кожен день на східному фронті України гинуть наші солдати. Тим важливіше кожен день стає наша місія – створювати автомобілі, що захищають наших хлопців і нашу країну, машини, які повертають додому солдат цілими і неушкодженими. Ми достроково здаємо чергову партію бронеавтомобілів, і віримо, що вони допоможуть зберегти територіальну цілісність України і життя наших захисників. Ми знаємо, що переможемо», – заявив директор ТОВ «Українська бронетехніка» Олександр Кузьма.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook