Автоновини

Honda анонсувала прем’єру вседорожнього Civic

Фото: Honda

Компанія Honda опублікувала дизайн-скетч експериментальної вседорожньої версії хетчбека Civic, що отримала назву Versatilist. Публічна прем’єра новинки відбудеться в середині січня на мотор-шоу в Токіо.

Судячи по зображенню, концепт-кар буде відрізнятися від стандартної моделі збільшеним дорожнім просвітом, пластиковими накладками для захисту нижньої частини кузова, новими колесами, а також незвичайними «плавниками» на передніх дверях. Подібний серійний автомобіль зміг би скласти конкуренцію, наприклад, Ford Focus Active.

Даних про силовий агрегат концепт-кара поки немає. Стандартна модель для європейського ринку пропонується з бензиновим трициліндровим турбомотором об’ємом 1 літр потужністю 127 к. с., а також з 180-потужною 1,5-літровою “турбочетвіркою». Трансмісія – шестиступінчаста “механіка” або варіатор.

На Токійському автосалоні компанія Honda також покаже концепт-кар Neo Classic Concept, побудований на базі моделі S660. Крім того, на мотор-шоу дебютує прототип Honda Jazz Elegant Colour Collection, покликаний дати уявлення «про компактвен для жінок».

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook