Автоновини

Porsche показала нове відео зі своїм першим електрокаром

Фото: Porsche

Компанія Porsche опублікувала новий відеотизер зі своїм першим серійним електромобілем, який отримає назву Taycan. Ім’я моделі, запозичене з тюркських мов, можна перевести як «дух молодого, повного життя коня».

Провісник товарної моделі, який називався Mission E, був показаний в 2016 році на Паризькому автосалоні. Його оснастили двома електричними двигунами, встановленими на передній і задній осі. В сумі агрегати розвивають більше 600 к. с., завдяки чому електрокар розганяється з місця до 100 км / год за 3,5 секунди.

Максимальний пробіг без підзарядки завдяки комплекту акумуляторів на 95 кВт · год склав близько 500 кілометрів (по європейському циклу NEDC). Запас батарей можна поповнити на 80% приблизно за півгодини за допомогою системи швидкої підзарядки.

Серійний випуск Porsche Taycan стартує в 2019 року на підприємстві в німецькому Цуффенхаузене. Слідом за «Тайканом» компанія почне випуск електричного універсалу, комп’ютерна модель якого вже випробовується на віртуальному «Нюрбургринзі».

У компанії відзначили, що цифрові технології дозволяють поліпшити і прискорити процес розробки нових машин. Роботу силового каркаса, двигуна, шасі та електрики автомобіля можна симулювати за допомогою спеціальних програм.

Завдяки мережному моделюванню електрокар «вивели» на віртуальну «Північну петлю» за сім місяців до появи першого робочого прототипу. За цей час автомобіль проїхав по трасі близько 10 млн кілометрів. Перед розробниками стояло головне завдання по оптимізації системи управління електричною енергією, щоб електрокар зміг пройти 20,9-кілометровий трек швидше восьми хвилин.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook