Автоновини

Оновлений універсал Audi A4 Avant вперше помічений на тестах

Фото: Autoexpress

Компанія Audi приступила до випробувань рестайлінгового універсала A4 Avant. Фотошпигунам вперше вдалося зняти новинку під час дорожніх тестів в зимових умовах. Знімки новинки були викладені виданням AutoExpress. Прем’єра автомобіля відбудеться в наступному році.

На шпигунських фотографіях оновлений універсал поки прихований під камуфляжем. Однак вже зараз можна сказати, що рестайлінговий A4 отримає нові бампери, вихлопну систему з прямокутними патрубками, інші ліхтарі і видозмінений спойлер. В салоні машини, швидше за все, з’являться цифрова приладова панель і 10,1-дюймовий сенсорний дисплей.

Всі технічні характеристики універсалу поки тримаються в секреті. На даний момент нинішній A4 Avant пропонують з бензиновими наддувними моторами робочим об’ємом 1,4 і 2,0 літра, що розвивають 150 і 249 к. с. відповідно. Крім того, доступний дволітровий дизель потужністю 190 сил.

Легке оновлення сімейство A4 вже пережило цього літа. Седан і універсал можна відрізнити від дорестайлінгової моделі завдяки видозміненим бамперам з п’ятьма іншими бічними повітрозабірниками і новим U-елементом «під алюміній». Плюс до всього з’явилися інші трапецієподібні патрубки випускної системи.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook