Автоновини

Відео: Toyota Land Cruiser допоміг парі піти від бандитів з мачете в Кенії

Фото: Toyota

Туристи, які подорожували по Кенії на позашляховику Toyota Land Cruiser 80 Series, врятувалися від нападників-бандитів. Запис спроби пограбування з відеореєстратора опублікував у себе в Facebook водій автомобіля Брайант Свенсон.

«Ми натрапили на трьох бандитів, які грабували білий мінівен. Я відразу ж почав здавати назад, перш ніж нас наздогнав хлопець, який розмахував мачете, якого я об’їхав. При цьому у людини зліва був пістолет, однак він не зумів вчасно дістати його з сумки на поясі», – пише Свенсон.

Потім Toyota Land Cruiser прискорюється і тікає від переслідувачів на високій швидкості по бездоріжжю. В самому кінці ролика чутно постріли: це прямував за позашляховиком поліцейський екіпаж який намагався затримати злочинців.

Водій що піддався нападу дякує за допомогу «Бога і Land Cruiser». «Вони вибрали це місце для пограбування, оскільки дорога там дуже непроста, але, на щастя, ми були на моєму Land Cruiser 80-ої серії, який до того ж оснащений механічною коробкою передач», – відмітив Свенсон.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook