Автоновини

Chevrolet розсекретив новий пікап Silverado HD

Фото: Chevrolet

Компанія Chevrolet розсекретила новий важкий пікап Silverado HD. Публічний дебют автомобіля відбудеться в лютому наступного року. Новинка абсолютно не схожа на молодший пікап Silverado 1500. Єдина схожість – ідентична дах.

Дизайн Silverado HD більше нагадує вантажівку, ніжили звичайний пікап. Саме такі цілі і переслідували розробники автомобіля. Машина отримала масивну решітку радіатора, великий повітрозабірник і особливі підніжки на задньому бампері для доступу до вантажного відсіку.

«Ми хотіли візуально продемонструвати потужність і можливості вантажного автомобіля», – пояснив провідний дизайнер-розробник пікапа Брайан Ізард.

Технічні характеристики пікапа, як і дизайн інтер’єру поки тримаються в секреті. За даними Motor1, в гамму моторів Silverado HD увійде новий бензиновий двигун V8. Також очікується поява 6,6-літрового турбодизельного агрегату Duramax V8. Потужність цього мотора перевищить 450 кінських сил. Двигун буде працювати спільно з десятиступінчастим «автоматом» Allison.

Раніше компанія Chevrolet представила концептуальну версію великого пікапа Silverado, в моторі якого використовували механічний нагнітач від суперкара Corvette Z06. У 5,3-літровому агрегаті V8 застосували приводний компресор, створений на базі того, що використовуються на трекових купе Corvette Z06 і Camaro ZL1. Крім того, в пікапі використовували модернізований випуск і гоночну систему впуску холодного повітря. В результаті віддача двигуна збільшилася більш ніж на 100 к.с. – до 460 кінських сил.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook