Автоновини

Jaguar Land Rover пропустить автосалон в Женеві

Фото: Jaguar Land Rover

Компанія Jaguar Land Rover пропустить автосалон в Женеві, який відкриється в березні 2019 року. Про це повідомляє Autocar з посиланням на представника концерну. За його словами, таке рішення прийнято після оцінки витрат на участь в моторшоу. У компанії підкреслили, що планують зробити ставку на проведення ряду власних заходів.

Також, на думку видання, відмова від участі в автошоу пов’язані з планами по скороченню витрат на тлі збитку в другому кварталі цього року. На ці показники вплинули уповільнення зростання продажів в Китаї і невизначеність у зв’язку з Brexit.

Також від участі в мотор-шоу відмовився американський Ford. При цьому компанія планує організувати навесні наступного року власний захід, на якому покажуть невідому абсолютно нову модель для європейського ринку. Також пропустить женевський автосалон Volvo.

Останньою прем’єрою Land Rover став кросовер Range Rover Evoque другого покоління. Прем’єра автомобіля відбулася на закритому заході в Лондоні. На відміну від попередника кросовер будуть випускати виключно з п’ятидверним кузовом. Він зберіг колишні габаритні розміри і загальну стилістику з спадаючої дахом, високою поясною лінією і роздутими колісними арками. Старт продажів запланований на весні 2019 року.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook