Автоновини

У Hyundai і Kia з’явиться спільний пікап

Фото: Hyundai

Компанія Hyundai вже незабаром почне серійне виробництво нового пікапа. При цьому його перелицьована версія також буде випускатися під брендом Kia. Про це з посиланням на слова головного дизайнера Hyundai Motor Group Люка Донкервольке повідомляє видання Autocar.

«Ви могли бачити концептуальний пікап в 2015 році на Детройтському автосалоні. Саме такий автомобіль зараз розробляє Hyundai», – зазначив Донкервольке. За словами топ-менеджера, новинка повинна з’явитися в «максимально короткі терміни».

За попередніми даними, пікап буде запущений в серію в 2020 році. Як очікується, це буде автомобіль, який зможе скласти конкуренцію, наприклад, Toyota Tacoma і Ford Ranger.

Раніше повідомлялося, що новий пікап буде практично ідентичний концепт-кару Santa Cruz і приверне нових покупців з так званого покоління Міленіуму – людей, що народилися після 1981 року і зустріли нове тисячоліття ще в молодому віці.

Дані про силові агрегати новинки поки тримаються в секреті. Нагадаємо, прототип був укомплектований дволітровим чотирициліндровим турбодизелем, що розвиває 190 к. с. і 406 Н · м крутного моменту.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook