Автоновини

Нову модель Skoda прикрасили в стилі стіни Леннона в Празі

Фото: Skoda

Компанія Skoda показала новий хетчбек Scala c особливим розфарбуванням, виконаним в стилі стіни Леннона в Празі. Так називається огорожа Мальтійського саду в столиці Чехії, де ще з 80-х років стали з’являтися картинки і тематичні написи на честь знаменитого британського музиканта.

Унікальний «камуфляж» для автомобіля був придуманий празьким вуличним художником під псевдонімом Chemis, який в тому числі спеціалізується на тривимірних графіті. Для хетчбека художник придумав розмальовку, як ніби малюнки накладалися один на інший протягом довгих років – як на стіні Леннона.

Новий п’ятидверний хетчбек Skoda Scala був анонсований в жовтні, а його публічна прем’єра, як очікується, відбудеться в березні 2019 року на Женевському автосалоні. Модель буде покликана замінити в лінійці чеської марки нинішній Rapid.

В основу Skoda Scala ляже модульна платформа MQB концерну Volkswagen. Довжина новинки складе 4362 мм, ширина – 1793 мм, а висота – 1471 міліметр. Розмір колісної бази дорівнює 2659 міліметрів. Об’єм багажного відділення – 467 літрів.

Моторна гамма хетчбека включить трьохциліндрові наддувні агрегати робочим об’ємом один літр потужністю 95 і 115 кінських сил. Крім того, буде доступна 150-потужна «турбочетвірка» об’ємом 1,5-літра. Дизельну лінійку представлять 115-потужним 1,6-літровим турбодизелем.

Раніше компанія Skoda опублікувала фотографії салону Scala. Хетчбек буде доступний з повністю цифровою панеллю приладів діагоналлю 10,3 дюйма, а також з 9,2-дюймовим сенсорним екраном інформаційно-розважального комплексу.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook