Автоновини Військова техніка

В Україні готуються почати випуск нового броньовика на ім’я “Лев” (фото)

Фото: Укроборонпром

На Львівському бронетанковому заводі успішно завершилися випробування броньованої ремонтно-евакуаційної машини (БРЕМ) Лев.

Вона була створена конструкторами Львівського бронетанкового заводу спеціально для посилення технічного супроводу та оперативного обслуговування танкових підрозділів, сформованих з Т-64 і Т-72 різних модифікацій. Про це йдеться в повідомленні на сайті Укроборонпрому.

Як зазначається, бронемашина створена на базі танка Т-72 і призначена для евакуації та буксирування несправної, пошкодженої гусеничної і колісної військової техніки в умовах бойових дій, а також для її ремонту в польових умовах.

Лев оснащений лебідкою з тросом робочою довжиною 200 метрів. “Електрозварювальне обладнання, яке живиться від генератора ремонтно-евакуаційної машини, дозволяє проводити електрозварювальні роботи в польових умовах.




Крім того, БРЕМ Лев має кран-стрілу максимальною вантажопідйомністю 12 тонн для монтажу-демонтажу вузлів і агрегатів, зокрема, танкових веж, двигунів, коробок передач, опорних ковзанок і іншого”, – йдеться в повідомленні.

Додатково машина обладнана вантажною платформою, яка дозволяє транспортувати запасні частини вагою до 1,5 тонни. Бронемашина може розвивати швидкість до 60 км / г, здатна працювати в діапазоні температури повітря від -40 до +40 і має запас ходу не менше 460 кілометрів по ґрунтовій дорозі.

Екіпаж машини – 3 особи, на озброєнні – кулемет НСВТ (КТ-12,7).

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook