Автоновини

Honda анонсувала прем’єру нового кросовера

Фото: Honda

Компанія Honda опублікувала тизерний відеоролик нового середньорозмірного кросовера, для якого відродять назву Passport. Під таким ім’ям японська марка з 1993 по 2002 роки випускала позашляховик, який був перелицьованою версією Isuzu Rodeo. Прем’єра автомобіля відбудеться 28 листопада на автосалоні в Лос-Анджелесі. Випуск машини налагодять на заводі бренду в штаті Алабама (США).

У модельному ряду «Хонди» кросовер займе місце між компактним CR-V і позашляховиком Pilot. Новинка зможе скласти конкуренцію Ford Edge і Nissan Murano. В основу позашляховика ляже шасі «Пілота», однак Passport вийде приблизно на 150 мм коротше свого платформного донора.

За неофіційними даними, в лінійку двигунів увійде 3,5-літровий атмосферний бензиновий двигун V6. Потужність двигуна складе 284 к.с. і 354 Нм крутного моменту. Мотор зможе поєднуватися з шестиступінчастою або з дев’ятиступінчастою автоматичною коробкою передач. Кросовер оснастять системою повного приводу.

Останньою прем’єрою Honda стала оновлена версія гібридного кросовера CR-V для європейського ринку. До складу силової установки новинки увійшов дволітровий бензиновий двигун, що працює в парі з електричним мотором. В сумі агрегати видають 184 к.с. і 315 Нм крутного моменту. Для кросовера передбачено три режими їзди: комбінований, виключно на електротязі і тільки за допомогою двигуна внутрішнього згоряння.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook