Автоновини

У мережі розсекретили дизайн Jeep Gladiator

Фото: JeepGladiatorForum

Фотографії нового пікапа компанії Jeep під назвою Gladiator витекли в мережу. Знімки, на яких автомобіль представлений без камуфляжу, були опубліковані на форумі форуму JeepGladiatorForum.

За їхніми даними, новинка отримає 3,6-літровий бензиновий двигун Pentastar V6. Потужність мотора складе 285 к.с. і 353 Нм крутного моменту. Агрегат буде працювати спільно з восьмиступінчастим «автоматом» або шестиступінчастою механічною коробкою передач.

Пізніше машина отримає 3,0-літровий дизельний двигун EcoDiesel. Новинку побудують на базі позашляховика Wrangler. Очікується що автомобіль зможе буксирувати до 3 470 кг. Вантажопідйомність пікапа складе 725 кілограмів.

Автомобіль буде доступний з жорстким або складним м’яким верхом. Прем’єра новинки відбудеться в кінці листопада на автосалоні в Лос-Анджелесі. Випуск моделі почнеться в наступному році.

Раніше передбачалося, що модель назвуть Scrambler, проте в компанії вирішили використовувати ім’я Gladiator, під яким Jeep з 1962 по 1988 роки випускав великий пікап. В останній раз цю назву застосовували в 2005 році на концептуальному позашляховику, представленим на мотор-шоу в Чикаго.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook