Автоновини

Hyundai придумав назву для флагманського кросовера

Фото: Hyundai / Motor1

Компанія Hyundai опублікувала тизерний відеоролик, на якому розкривається назва нового великого кросовера бренду. Восьмимісний автомобіль надійде в продаж влітку 2019 року під ім’ям Palisade. Офіційна прем’єра новинки відбудеться на автосалоні в Лос-Анджелесі в листопаді. Машина буде конкурувати з Chevrolet Suburban і Ford Expedition.

Автомобіль побудують на тій же платформі, що в майбутньому буде використовувати серійний Kia Telluride. Трьохрядний кросовер буде пропонуватися як з переднім, так і з повним приводом. Судячи зі шпигунських фотографій, опублікованих Motor1, дизайн Palisade буде нагадувати Santa Fe нового покоління. Кросовер отримає вузькі фари головного світла і велику решітку радіатора.

За неофіційними даними, автомобіль отримає 3,3-літровий бензиновий двигун V6. Потужність агрегату складе 290 к.с. Також кросовер оснастять гібридною силовою установкою, до складу якої увійде 3,5-літровий мотор V6. Сумарна потужність такої версії Palisade складе близько 400 к.с.

Що стосується Telluride, то передсерійна версія цього семимісного автомобіля дебютувала у вересні. Товарний автомобіль представлять в січні на Детройтському автосалоні, а його продажі почнуться в першій половині 2019 року. Виробництво кросовера налагодять на підприємстві в штаті Джорджія. Ще не відомо, чи з’явиться Kia Telluride на європейському ринку.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook