Автоновини

Tesla зробить електричний пікап в стилі кіберпанк

Електричний пікап компанії Tesla Motors отримає футуристичний дизайн в стилі кіберпанк. Про це в інтерв’ю виданню Recode розповів глава американського виробника електрокарів Ілон Маск.

«Я поки не можу говорити детально, однак можу сказати, що це буде футуристичний автомобіль з всесвіту фільму« Той, що біжить по лезу». Він буде неймовірним і приголомшливим. В мене просто завмирає серце», – зазначив Маск.

Глава «Тесли» також заявив, що це буде великий пікап з шістьма посадочними місцями, запас ходу якого складе від 650 до 800 кілометрів.

Раніше Ілон Маск розповідав, що у пікапа вже в стандартній комплектації буде два електричних двигуна з «божевільним обертовим моментом» і повний привід. Плюс до всього, базовий автомобіль отримає адаптивну пневматичну підвіску, яка автоматично буде застосовувати оптимальні настройки «в залежності від конкретного навантаження».

Крім того, пікап буде доступний з фірмовою системою напівавтономного управління Autopilot, функцією повністю автоматичної паралельної парковки, а також з системою кругового огляду.

За попередніми даними, пікап Tesla з’явиться слідом за компактним кросовером, який американська марка повинна запустити в серію в 2020 році.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook