Автоновини

BMW представила кабріолет 8-Series

Фото: BMW

Компанія BMW офіційно представила відкриту версію спорткара 8-Series нового покоління. Публічна прем’єра кабріолета відбудеться в листопаді 2018 року на мотор-шоу в Лос-Анджелесі, а його продажі стартують в березні наступного року.

Довжина автомобіля склала 4843 мм, ширина – 1902 мм, висота – 1339 мм, а розмір колісної бази дорівнює 2822 міліметрів. Новинка отримала м’який верх, який може складатися і розкладатися на швидкості до 50 км на годину. В опущеному стані дах ховається за спеціальною зовнішньою панеллю, структура поверхні якої і прострочки виконана в тому ж стилі, що передня панель і облицювання дверей в салоні.

Спинки крісел заднього ряду можуть складатися в співвідношенні 50:50, а об’єм багажного відділення при закритому даху становить 350 літрів.

BMW 8-Series Convertible буде пропонуватися в топовій версії – M850i ??xDrive. Такий автомобіль укомплектований 4,4-літровим твін-турбо мотором V8, що розвиває 530 к.с. і 750 Нм крутного моменту. Двигун працює в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач, яка може передавати тягу на обидві осі в разі потреби.

Кабріолет прискорюється з місця до першої «сотні» за 3,9 сек. – на 0,2 сек. повільніше купе аналогічної модифікації. Максимальна швидкість примусово обмежена електронікою на позначці 250 км на годину.

Також кабріолет також буде доступний з трилітровим шестициліндровим турбодизелем, що видає 320 к.с. і 680 Нм крутного моменту. Такий автомобіль прискорюється з нуля до сотні за 5,2 секунди.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook