Автоновини

Поліція Італії отримала броньовані Jeep Grand Cherokee

Фото: Fiat Chrysler Automobiles

Італійський антитерористичний підрозділ отримав 19 позашляховиків Jeep Grand Cherokee з броньованим кузовом.

Поліція Італії отримала 19 броньованих позашляховиків Jeep Grand Cherokee. Перші машини вже використовує антитерористичний підрозділ в Римі. Машини отримали броньовані стекла, кузов і покришки.

Також машини відрізняються особливим забарвленням, посиленою підвіскою і спецсигналами. У салоні позашляховиків встановлюється 7-дюймовий планшет, що працює на Android. За допомогою спеціальній системі пристрій може зв’язуватися з базами даних поліції.

Jeep Grand Cherokee комплектується 3,0-літровим дизельним двигуном V6 Multijet. Потужність агрегату становить 190 к.с. і 440 Нм крутного моменту. Мотор працює спільно з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач і системою повного приводу.

Раніше Ford представив особливий Explorer для поліції США під назвою PIU (Police Interceptor Utility). Найшвидшою версією автомобіля стала модифікація з трилітровим твін-турбо мотором V6 сімейства EcoBoost, яка здатна прискорюватися з місця до 60 миль в годину (96 км / г) за 5,77 сек., а її максимальна швидкість складає 241 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook