Автоновини

Subaru приступила до тестів універсала Levorg нового покоління

Фото: Motor1

Компанія Subaru почала дорожні випробування універсалу Levorg наступного покоління. Шпигунські фотографії тестового прототипу новинки опублікувало видання Motor1.

На знімках зображений так званий «мул» – під старим кузовом заховані вузли і агрегати нового автомобіля. В основу Levorg ляже нова модульна архітектура SGP, яка вже використовується на нових Impreza і XV.

Передбачається, що в зовнішності наступного Levorg використують стилістичні рішення концепт-кара Viziv Tourer, представленого в березні 2018 року на Женевському автосалоні. Габаритна довжина прототипу склала 4775 мм, ширина – 1930 мм, а висота – 1435 міліметрів. Розмір колісної бази дорівнює 2730 міліметрів.

Концепт-кар отримав вдосконалений комплекс систем допомоги водієві EyeSight, до складу якого, наприклад, увійшли дві відеокамери під лобовим склом для стеження за дорожньою обстановкою.

Про двигуни серійного автомобіля поки не повідомляється. Нинішній Subaru Levorg комплектується 1,6-літровим бензиновим наддувним агрегатом, потужність якого становить 170 кінських сил. Також доступний 2,0-літровий мотор з віддачею 300 кінських сил. Обидва двигуни поєднуються з варіатором і повним приводом.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook