Автоновини Женева-2018

Універсал Subaru оснастили опозитним двигуном, повним приводом і автопілотом

Фото: Carscoops

Компанія Subaru представила на Женевському автосалоні концептуальний універсал Viziv Tourer. Новинка, яка може дати уявлення про «заряджений» універсалі Impreza WRX наступного покоління, отримала опозитний двигун, систему повного приводу і автопілот.

Габаритна довжина прототипу склала 4775 мм, ширина – 1930 мм, а висота – 1435 міліметрів. Розмір колісної бази дорівнює 2730 міліметрів. В основу універсала лягла модульна платформа SGP, на якій японська марка буде будувати всі наступні моделі.

Відмінними рисами концепт-кара стали 20-дюймові легкосплавні колісні диски, відеокамери, якими замінено традиційні зовнішні дзеркала, спортивний дифузор і здвоєні патрубки випускної системи. Замість стандартних дверних ручок – спеціальні панелі, що реагують на дотик.

Технічні характеристики Viziv Tourer не називаються. Поки лише відомо, що прототип укомплектували наддувним опозитним мотором, а також повним приводом.

На прототипі застосували вдосконалену фірмову систему допомоги водієві EyeSight, до складу обладнання якої входять дві відеокамери під вітровим склом, що стежать за дорожньою обстановкою. Автомобіль має функції безпілотного управління, подробиці про які поки не наводяться.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook