Автоновини

BMW показала новий X5 в спортивному обважуванні

Фото: BMW

Компанія BMW представила кросовер BMW X5 нового покоління з набором спортивних елементів від автоспортивного підрозділу M Performance. Крім того, автомобіль оснастили посиленими гальмівними механізмами, а також вседорожніми покришками.

Новий обвіс включив декоративні елементи з карбону на бічних порогах, корпусах зовнішніх дзеркал, крилах і задньому дифузорі. Кросовер  оснастити 22-дюймовими легкосплавними колесами, спортивними гальмами з чотирма поршнями спереду і супортами червоного кольору.

Крім того, для BMW X5 пропонується нове спортивне рульове колесо, обтягнуте алькантарою, з червоною міткою, яка вказує напрямок «на 12 годину». Плюс до всього, доступні підрульові “пелюстки” перемикання передач з карбону.

Новий BMW X5 був представлений в червні 2018 року на підприємстві в американському Спартанберге, де і налагоджено його виробництво. В основу кросовера лягла модульна платформа CLAR, яку він ділить з седаном 7-Series і флагманом X7. Нове шасі дозволяє оснащувати автомобіль активними стабілізаторами поперечної стійкості і повнокерованим шасі.

Новий BMW X5 буде доступний з двома бензиновими двигунами xDrive40i (340 к.с. і 450 Нм) і xDrive50i (462 к.с. і 650 Нм), а також дизельними xDrive30d (265 л.с. і 620 Нм) і M50d ( 400 кінських сил і 760 Нм). Найшвидший варіант xDrive50i з мотором V8 розганяється до «сотні» за 4,7 с. Всі мотори поєднуються з 8-ступінчастим “автоматом” і повним приводом.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook