Автоновини

Найшвидший гіперкар McLaren отримає золоті емблеми

Фото: McLaren Automotive

Гіперкар McLaren Speedtail, який стане найшвидшим дорожнім автомобілем британської марки, отримає емблему з золота. Прем’єра новинки відбудеться 26 жовтня 2018 року.

Дві емблеми для передньої і задньої частини автомобіля виконають з 18-каратного білого золота бірмінгемської ювелірної фірми Vaughtons. Крім того, в логотипах, маса яких складе близько 100 грамів, використовують вставки з карбону. За додаткову плату покупцям автомобіля запропонують зробити емблему з платини.

McLaren Speedtail позиціонується як ідеологічний наступника легендарного McLaren F1, який протягом 20 років утримував звання найшвидшого серійного автомобіля у світі. Як і попередник, новий гіперкар отримає тримісний салон, де пасажирські сидіння будуть розташовуватися з боків і трохи віддалік від водійського крісла.

McLaren Speedtail отримає гібридну силову установку на основі чотирьохлітрового агрегату V8 з двома турбінами, віддача яких перевищує 1000 кінських сил. Першу «сотню» автомобіль зможе набирати приблизно за дві секунди, а його максимальна швидкість складе 391 км / г, що на 2 км / год швидше McLaren F1.

Всього британська компанія випустить 106 таких автомобілів, вартість кожного з яких складе близько 2,3 млн доларів. На даний момент всі гіперкари вже продані.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook