Автоновини

Skoda представила новий купе-кросовер

Фото: Skoda

Компанія Skoda представила новий кросовер з купеобразним силуетом кузова, який отримав назву Kodiaq GT. Модель була спеціально розроблена для китайського ринку, де стане флагманом чеської марки.

Довжина автомобіля склала 4634 мм, ширина – 1883 мм, а висота 1649 міліметрів. Таким чином, новинка вийшла на 63 мм коротше, 1 мм ширше і 27 мм нижче стандартного Kodiaq. На відміну від соплатформенної моделі, GT-модифікація буде пропонуватися тільки з п’ятимісним салоном.

Лінійка двигунів Skoda Kodiaq GT включила два дволітрових бензинових наддувних мотора TSI потужністю 186 і 220 кінських сил. У комплектації з базовим агрегатом кросовер запропонують з переднім приводом, а у автомобіля з топовим двигуном будуть чотири провідних колеса. Трансмісія – семиступінчастий “робот” DSG з двома зчепленнями.

Список доступних електронних «помічників» включив адаптивний круїз-контроль з функцією повної зупинки і відновлення руху, а також систему автоматичного екстреного гальмування і стеження за «мертвими» зонами. Крім того, кросовер можна буде укомплектувати повністю цифровою панеллю приладів Virtual Cockpit, а також мультимедійним комплексом з підтримкою MirrorLink і Apple CarPlay.

Виробництво Kodiaq GT налагодять в Китаї на спільному підприємстві концерну SAIC і Skoda. За попередніми даними, ціни на кросовер будуть починатися від 220 тис. юанів (приблизно 889 000 гривень за актуальним курсом).

Про те, чи стане доступний автомобіль на інших ринках, поки не повідомляється. Наприклад, Skoda Kogiaq GT зміг би скласти конкуренцію Renault Arkana, продажі якого почнуться в 2019 році.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook