Автоновини

Audi випустила самий екстремальний суперкар R8

Фото: Audi

Купе Audi R8 Competition отримало карбоновий аеродинамічний обвіс, який збільшив притискну силу і гоночні гальмівні механізми.

Компанія Audi представила спеціальну версію суперкара R8 під назвою Competition. Автовиробник зазначив, що новинка стала самим екстремальним серійним представником лінійки.

Купе укомплектували гоночними елементами, розробленими підрозділом Audi Sport. Новинка отримала карбоновий обвіс кузова, що включив передній спойлер, інші бічні «спідниці», задній дифузор і жорстко закріплене антикрило.

Інженерам вдалося значно збільшити притискну силу автомобіля. При максимальній швидкості в 315 км / год цей показник становить 250 кг, що на 100 кг більше в порівнянні зі стандартним суперкаром.

Плюс до всього, купе отримало нові 20-дюймові диски, які нагадують колеса гоночного автомобіля R8 GT4, що бере участь в гонках на витривалість. Нарешті, суперкар оснастили карбон-керамічними гальмівними механізмами з титановими опорами.

Дані про силову установку поки не називаються. Передбачається, що новинка укомплектована тим же 5,2-літровим атмосферним агрегатом V10, що видає 610 к.с. і 560 Нм крутного моменту. Двигун працює в парі з семиступінчастою роботизованою коробкою передач і повним приводом.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook