Автоновини

Названа дата прем’єри нового гіперкара McLaren

Фото: McLaren Automotive

McLaren Speedtail отримає гібридну силову установку на основі чотирьохлітрового агрегату V8 з двома турбінами, віддача яких перевищує 1000 кінських сил.

Компанія McLaren представить свій новий гіперкар, який отримає назву Speedtail, 26 жовтня нинішнього року. Про це йдеться в Facebook бренду, де також з’явилося тізерне зображення задньої частини автомобіля. Новинка стане ідеологічним наступником легендарного McLaren F1, який протягом 20 років утримував звання найшвидшої серійної машини в світі.

Як і попередник, новий гіперкар отримає тримісний салон, де пасажирські сидіння будуть розташовуватися з боків і трохи віддалік від водійського крісла. McLaren Speedtail отримає гібридну силову установку на основі чотирьохлітрового агрегату V8 з двома турбінами, віддача яких перевищує 1000 кінських сил.

Максимальна швидкість новинки складе 391 км / г – на 2 км / год більше, ніж у McLaren F1. Таким чином, Speedtail стане найшвидшим автомобілем в історії британської марки. McLaren Speedtail буде доступний в двох конфігураціях – «4-Wheel Drive» і «Propulsion».

Всього буде випущено 106 екземплярів Speedtail, вартість кожного з яких перевищить два мільйони доларів. На даний момент всі автомобілі вже розпродані.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook