Автоновини

Новий Range Rover Evoque випробували на Нюрбургринзі

Фото: Motor1

Кросовер Range Rover Evoque другого покоління помітили на тестах на Нюрбургринзі. Шпигунські фотографії новинки виклало видання Motor1. На знімках автомобіль прихований під камуфляжем, але вже зараз можна сказати, що машина трохи виросте в розмірах.

Дизайн кросовера отримає риси Velar і зміни, які раніше вже були випробувані на оновлених Range Rover і Range Rover Sport. Під камуфляжем можна розглянути великі повітрозабірники і нові фари. Також машина отримає висувні дверні ручки в стилі Velar. У салоні новинки встановлять цифрову приладову панель.

Автомобіль побудують на оновленій версії архітектури D8. Новий Evoque укомплектують системою переднього приводу, опціонально буде доступна і повнопривідна модифікація. Клієнтам, в тому числі, буде пропонуватися гібридна версія машини. До складу силової установки кросовера увійде новий 1,5-літровий трициліндровий бензиновий турбомотор. Новий агрегат буде працювати в парі з електричним двигуном. Склад силової установки також включить 48-вольтівну електричну архітектуру.

Швидше за все, кросовер другої генерації не буде випускатися в тридверної версії. Таким чином, Land Rover виготовлятиме модель тільки в версіях з п’ятидверним кузовом і кабріолет. Виробництво новинки має розпочатися наступного року. Точна дата прем’єри автомобіля поки не називається.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook