Автоновини Париж-2018

Renault показала передвісника доступного електричного кросовера

Фото: Renault

У 2019 році французька компанія запустить в серію маленький «зелений» кросовер, який зможе проїжджати без підзарядки приблизно 200 кілометрів.

Компанія Renault представила на Паризькому автосалоні прототип компактного електричного кросовера під назвою K-EZ (Kwid Zero Emission). Новинка, яку запустять в серію в 2019 році стане «зеленої» версією бюджетної моделі Kwid.

Дані про силову установку маленького кросовера поки тримаються в секреті. На даний момент лише відомо, що електрокар здатний проїхати без підзарядки акумуляторів до 250 кілометрів (по старому європейському циклу NEDC). Передбачається, що в реальних умовах експлуатації максимальний пробіг автомобіля складе близько 190 кілометрів.

Поповнювати запас батарей можна буде як від звичайної домашньої розетки, так і за допомогою спеціальних зарядних станцій. У список доступного обладнання увійде камера заднього виду, парктроніки, а також інформаційно-розважальний комплекс з можливістю інтеграції з мобільними гаджетами.

Передбачається, що серійний варіант Renault K-EZ спочатку з’явиться в Китаї, а потім добереться і до інших ринків. Передбачається, що вартість електрокара становитиме близько 20 тис. євро.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook