Автоновини Париж-2018

BMW показала нову 3-Series на відео

Компанія BMW опублікувала тизерний відеоролик, на якому показана модель 3-Series наступного покоління. Публічна прем’єра новинки відбудеться на початку жовтня в рамках Паризького автосалону. Основними конкурентами автомобіля стануть Mercedes-Benz C-Class і Audi A4.

На відеоролику показаний процес виробництва нової 3-Series на заводі. Автомобіль побудують на платформі CLAR і оснастять повністю переробленю підвіскою. Центр тяжкості нового автомобіля в порівнянні з попередником зменшиться на 10 мм, коефіцієнт аеродинамічного опору – 0,23.

У лінійку двигунів увійдуть трилітрові бензинові і дизельні мотори потужністю 360 і 320 к.с. відповідно, а також «турбочетвірка», розвиваюча близько 300 кінських сил. Згодом у моделі з’явиться гібридна версія і модифікація з повністю електричною силовою установкою.

Маса BMW 3-Series зменшиться на 55 кг, але при цьому міцність конструкції кузова і підвіски збільшиться на 15-20%. Седан стане першою серійною BMW з особливими «розумними» амортизаторами, які «безперервно і поступально працюють відповідно до ходи пружини».

Продажі автомобіля в Європі, швидше за все, стартують тільки в наступному році. У Україні на даний момент продається нинішнє покоління седана. Бажаючим придбати автомобіль необхідно заплатити мінімум 761 773 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook