Автоновини

Volvo представила новий універсал для бездоріжжя

Фото: Volvo

Компанія Volvo представила вседорожню версію нового універсалу V60 під назвою Cross Country. Автомобіль запропонують клієнтам в двох версіях: з бензиновим двигуном T5 і дизельним мотором D4. Гібридні версії будуть доступні пізніше.

Універсал підвищеної прохідності став черговою моделлю шведської марки, в основу якої лягла модульна архітектура SPA. Кліренс новинки становить 210 мм – це на 75 мм більше, ніж у звичайного V60.

Базова версія V60 Cross Country отримала систему повного приводу, функцію автоматичного гальмування на спуску, систему контролю зчеплення в поворотах, а також позашляховий режим водіння. У список електронних асистентів також увійшла система City Safety, здатна визначати об’єкти на шляху і задіяти гальма в разі необхідності, а також функція напівавтоматичного управління, що працює на швидкості до 130 км / г. Крім того, водієві доступна інформаційно-розважальна система Sensus, сумісна з Apple CarPlay, Android Auto і 4G.

Стандартна версія V60 була представлена в лютому цього року. Габаритна довжина п’ятидверки склала 4761 мм, а розмір колісної бази дорівнює 2872 мм. Об’єм багажного відділення – 529 л, що на 99 л більше, ніж у попередника. При складеному задньому ряді сидінь вільний простір автомобіля збільшується до 1364 л.

Лінійка двигунів включає дизельні мотори потужністю 150 і 190 к.с., а також 245-потужний дволітровий бензиновий агрегат. Крім цього, клієнтам запропонують дві гібридні модифікації з можливістю підзарядки батарей від побутової електромережі, агрегати яких в сумі видають 345 і 390 к.с.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook