Автоновини

У США літак врізався в Tesla Model X

Фото: ELectrek

В американському місті Х’юстон (штат Техас) відбулося незвичайне ДТП. Легкомоторний літак Cessna, який належить Агентству по боротьбі з наркотиками (DEA), через технічну несправність здійснив аварійну посадку на проїжджу частину цього населеного пункту, повідомляє Business Insider.

В ході посадки літак зачепив лінію електропередач і протаранив проїжджаючий по автодорозі електричний кросовер Tesla Model X. Також в незвичайному ДТП пошкодження отримав універсал Toyota Corolla. За словами представника місцевих правоохоронних органів, жертв і постраждалих в результаті інциденту немає.

«Уявіть, що ви просто їдете по дорозі і раптово літак врізається в автомобіль. Від такого цілком може зупинитися серце», – заявив місцевий шериф.

«Господь і цей автомобіль врятували нас сьогодні. Жодної подряпини. Ніхто не вірив мені, коли я дзвонив і говорив про те, що в нас врізався літак. Всі люди думали, що це жарт. Навіть дружина спочатку посміялася наді мною. Однак мені було зовсім не смішно, в цей момент все життя пронеслася у мене перед очима», – написав у своєму Facebook власник електричного кросовера Оніель Куруп.

Перший кросовер в історії Tesla під назвою Model X був представлений 30 вересня 2015 року. Автомобіль отримав двері, що відкриваються вгору, кращий запас ходу без підзарядки серед електричних кросоверів і потужну силову установку з двома моторами. За динамічними характеристиками новинка перевершила всіх однокласників. Автомобіль вміщує сім пасажирів і при повному завантаженні може ще буксирувати причіп масою до 2300 кілограмів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook