Автоновини

Audi розпочала випробування оновленого суперкара R8 Spyder

Фото: Motor1

Компанія Audi почала дорожні випробування оновленої версії суперкара R8 Spyder – тестовий прототип автомобіля був сфотографований в Німеччині. Передбачається, що прем’єра родстера відбудеться в кінці 2018 або на початку 2019 року, повідомляє Motor1.

Передбачається, що у сперкара злегка зміниться форма оптики. Крім того, модель після рестайлінгу отримає інші бампери, патрубки випускної системи зміненої форми, а також модернізований задній дифузор.

Чи піддасться змінам силовий агрегат родстера, поки не відомо. Нинішній суперкар в топовом виконанні Plus оснащується 5,2-літровим атмосферним двигуном V10, що розвиває 610 к.с. і 560 Нм крутного моменту. Нинішній Audi R8 Spyder Plus здатний прискорюватися з місця до першої «сотні» за 3,3 сек., а його максимальна швидкість складає 328 км на годину.

При цьому даний мотор має більший потенціал. Так, наприклад, на соплатформеному купе Lamborghini Huracan Performante, яке утримувало звання найшвидшого серійного автомобіля «Північної петлі» Нюрбургринга, 5,2-літровий V10 видає 630 сил і 600 Нм.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook