Автоновини

Peugeot, Citroen і Opel електрифікують всі моделі після 2019 року

Фото: PSA Peugeot Citroen

Французький концерн PSA, куди входять марки Peugeot, Citroen, DS, Opel і Vauxhall, оголосив, що кожна модель, розробленая після 2019 року отримає гібридну або повністю електричну версію. Про це повідомляє Carscoops.

У наступні два роки PSA збирається вивести на ринок 15 нових електрифікованих моделей. Вісім з них будуть гібридами: DS 7 Crossback E-Tense 4 ? 4, Peugeot 3008, Peugeot 508 і 508 SW, Citro?n C5 Aircross, Vauxhall Grandland X і Opel Grandland X.

Решта сім отримають повністю електричні силові установки. В основу всіх нових моделей ляжуть модульні платформи CMP і EMP2, на яких можна будувати автомобілі як з класичними, так і з електрифікованими силовими установками.

Останнім електрокаром французького альянсу став кросовер DS3 Crossback E-Tense, представлений у вересні. Двигун новинки видає 100 кВт, що еквівалентно 136 кінським силам. Мотор живиться від комплекту літій-іонних батарей на 50 кВт-год, які дозволяють проїжджати без підзарядки до 300 кілометрів (по світовому циклу WLTP).

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook