Автоновини

Seat представив семимісний кросовер Tarraco

Фото: Seat

Компанія Seat представила нову флагманську модель – семимісний кросовер Tarraco, який займе місце в лінійці над позашляховиками Ateca і Arona. Прем’єра автомобіля відбулася на спеціальному заході в іспанській Таррагоні.

В основу новинки лягло модульне шасі концерну Volkswagen під назвою MQB A, яке вже лежить в основі, наприклад, Skoda Kodiaq і Volkswagen Tiguan Allspace. Габаритна довжина кросовера склала 4735 мм, висота – 1658 мм, а розмір колісної бази дорівнює 2800 міліметрів.

Seat Tarraco буде доступний як з п’яти-, так і з семимісним салоном. Об’єм багажного відділення у модифікації склав 760 л, а при складених кріслах заднього ряду він збільшується до 2000 літрів.

На момент старту продажів кросовер буде доступний з чотирма моторами. Базова версія отримає 1,5-літрову «турбочетвірку» потужністю 150 к.с., передній привід і шестиступінчасту “механіку”. Крім того, буде запропонований дволітровий 190-потужний агрегат, що працює в парі з семиступінчастим “роботом” з двома зчепленнями і повним приводом.

Дизельна гамма представлена двигунами робочим об’ємом два літри, що видають 150 і 190 кінських сил. Всі варіанти з моторами на «важкому» паливі комплектуються повнопривідною трансмісією. Надалі у кросовера повинна з’явитися версія з гібридною силовою установкою.

Seat Tarraco отримав нову функцію безпеки Rollover Assist: в разі, якщо електроніка зафіксує реальну загрозу перекидання автомобіля, то вона автоматично розблокує двері, вимкне двигун і зробить дзвінок в екстрені служби.

Новинка буде доступна з повністю цифровою панеллю приладів Virtual Cockpit. Крім того, в списку електронних «помічників» кросовера адаптивна підвіска, система попередження фронтальних зіткнень з функцією виявлення пішоходів, система дотримання рядності руху, адаптивний круїз-контроль і моніторинг сліпих зон.

Продажі Seat Tarraco стартують до кінця 2018 року. Випуск великого кросовера налагодять на підприємстві Volkswagen в німецькому Вольфсбурзі.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook