Автоновини

Новий гіперкар McLaren вийде швидше Bugatti Chiron

Фото: McLaren Automotive

Стали відомі деякі подробиці про новий гіперкар компанії McLaren під назвою Speedtail. Зокрема, автомобіль зможе прискорюватися з місця до 100 км / год швидше одного зі своїх основних конкурентів – Bugatti Chiron. Про це з посиланням на власне джерело повідомляє The SupercarBlog.

За даними співрозмовника видання, McLaren Speedtail буде доступний в двох конфігураціях – «4-Wheel Drive» і «Propulsion». Випробування останньої версії показали, що автомобіль набирає першу “сотню” за дві секунди – на 0,5 сек. швидше «Широна».

Раніше повідомлялося, що McLaren Speedtail отримає гібридну силову установку на основі чотирьохлітрового агрегату V8 з двома турбінами, віддача який перевищує 1000 кінських сил.

Speedtail стане ідеологічним наступником легендарного McLaren F1, який протягом 20 років утримував звання найшвидшого серійного автомобіля у світі. Як і попередник, новий гіперкар отримає тримісний салон, де пасажирські сидіння будуть розташовуватися з боків і трохи віддалік від водійського крісла. Максимальна швидкість новинки складе 391 км / г – на 2 км / год більше, ніж у McLaren F1. Таким чином, Speedtail стане найшвидшим автомобілем в історії британської марки.

Всього компанія McLaren випустить 106 примірників Speedtail, вартість кожного з яких перевищить два мільйони доларів. На даний момент всі гіперкари вже розпродані.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook