Автоновини Париж-2018

BMW показала випробування нової 3-Series в Долині Смерті

Фото: BMW

Компанія BMW опублікувала нові тизерні зображення і відеоролик з випробувань 3-Series наступного покоління (індекс G20). Цього разу тести автомобіля проходили в умовах високих температур в Долині Смерті, яка знаходиться в Неваді. Крім цього випробування машини велися в шведському містечку Арджеплог при екстремально низьких температурах, на півдні Франції, на північній петлі Нюрбургринга, а також на полігоні в Ашхайме.

Машину побудують на платформі CLAR і оснастять повністю переробленою підвіскою. Центр тяжкості нового автомобіля в порівнянні з попередником зменшився на 10 мм, а по осях вийшов ідеальним – 50:50. Маса BMW 3-Series зменшилася на 55 кг, але при цьому міцність конструкції кузова і підвіски збільшилася на 15-20%. Коефіцієнт аеродинамічного опору – 0,23.

У лінійку двигунів увійде новий бензиновий агрегат, який стане найпотужнішим чотирициліндровим двигуном в історії BMW. При цьому, за словами розробників, мотор вийде приблизно на 5% економічніше попередника.

Опціонально для новинки буде доступна переналаштована спортивна M-підвіска із заниженим на 10 мм дорожнім просвітом, задній диференціал з електронним управлінням, а також 18-дюймові алюмінієві диски.

Офіційна прем’єра новинки відбудеться на автосалоні в Парижі в жовтні нинішнього року. Продажі автомобіля в Європі, швидше за все, стартують тільки в наступному році.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook