Автоновини Військова техніка

100 нових автомобілей «Богдан Моторс» відправили до Збройних сил України

Черкаський автоскладальний завод компанії «Богдан Моторс» в серпні цього року відправив до Збройних сил України понад 100 одиниць автомобільної техніки. Постачання здійснювалося в рамках виконання державного оборонного замовлення 2018 року. До цієї партії техніки увійшли оновлені санітарні автомобілі Богдан 2251 і нові вантажівки Богдан 6317.

Санітарний автомобіль «Богдан 2251» зразка 2018 року було доопрацьовано у співпраці з військовими медиками на замовлення Міністерства оборони України. Зокрема військові переглянули вимоги до устаткування кабіниводія та медичного КУНГ-у автомобіля, що дозволило внести зміни у інтер’єр медичного відділення, які забезпечать військовослужбовцям більш комфортнее перебування у ньому під час виконання завдань за призначенням.

Важливими нововведеннями стали зміни до переднього захисту автомобіля, а також встановлення світлових сигналів на даху та з боків автомобіля.

Вдосконалення не оминули і середину автомобіля. Було реалізовано нові механізми фіксації нош у середні КУНГ-у, зокрема, рейки тепер підходять як для вітчизняних нош, так і зразків НАТО.




«Богдан 6317» – сучасний багатоцільовий автомобіль, обладнаний потужним шестициліндровим дизельним двигуном з турбонаддувом WeichaiPower, робочий об’єм якого становить 9,7 л, а потужність — 380 к.с. Використання цих двигунів дозволило українським автовиробникам значно покращити динамічні та експлуатаційні характеристики автомобілів, а також відмовитися від складових російського виробництва.

Вантажівка здатна розвивати швидкість до 85 км/год з вантажем в 11 тон і має запас ходу у 1447 км. Автомобіль може перевозити 50 осіб в обладнаному кузові, буксирувати транспортні причепи дорогами всіх категорій з твердим та ґрунтовим покриттям, а також бездоріжжі. На кожну таку машину надається 10 річна гарантія від виробника.

Нагадаємо, що у цьогорічному параді на честь Дня Незалежності у механізованій колонні був представлений комплекс управління артилерійським вогнем однієї з артбригад ЗСУ, що був змонтований на борту нового багатоцільового позашляховика «Богдан 2351».

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook