Автоновини

Mercedes показав дизайн нового GLE

Фото: Mercedes-Benz

Компанія Mercedes-Benz опублікувала тизер, що дає уявлення про кросовер GLE наступного покоління. Публічна прем’єра автомобіля відбудеться в жовтні в рамках Паризького автосалону.

У компанії заявили, що кросовер «вийде зовсім несхожим на свого попередника». Зокрема, габаритна довжина моделі збільшиться на 80 міліметрів. Судячи з відео, у новинки також будуть повністю світлодіодні фари головного світла зі здвоєними L-образними денними ходовими вогнями.

Mercedes-Benz GLE отримає вдосконалену активну гідропідвіску Active Body Control з позашляховим режимом, при активації якої кліренс автомобіля буде збільшуватися на 50 міліметрів. За додаткову плату також стане доступна двохшвидкісна роздавальна коробка.

Топові версії кросовера оснастять адаптивною пневматичною підвіскою, яка зможе змінювати свої настройки, виходячи з даних фронтальної відеокамери, скануючої дорогу.

Лінійка двигунів нового Mercedes-Benz GLE включить трилітровий бензиновий шестициліндровий рядний мотор, що видає 367 к.с. і 500 Нм крутного моменту. Він буде працювати в парі з 48-вольтовою бортовою мережею і стартер-генератором, що забезпечує додаткові 22 сили і 250 Нм.

У дизельну гаму увійде 286-потужний агрегат робочим об’ємом три літри, альтернативою якому стане більш потужний 340-потужний двигун. Топовий заряджений варіант з індексом «63» отримає чотирьохлітровий твін-турбо V8, що видає 612 кінських сил.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook