Автоновини

Mercedes-Benz представив напівавтономну вантажівку

Фото: Mercedes-Benz

Компанія Mercedes-Benz представила вантажівку Actros нового покоління. Як повідомляє прес-служба німецького бренду, автомобіль отримав функцію напівавтономного управління під назвою Active Drive Assist. Так, вантажівка може самостійно розганятися, підтримувати швидкість і гальмувати.

Також новинка отримала адаптивний круїз-контроль, систему утримання в смузі руху, систему «старт-стоп», і систему аварійного гальмування нового покоління. У компанії підкреслили, що машина відрізняється від попереднього покоління більш 60 інноваційними рішеннями.

Крім цього, Actros втратив традиційні бічні дзеркала. Їх місце зайняли спеціальні камери, які транслюють зображення на два 15-дюймових дисплея, встановлених в салоні. Таке рішення було вперше застосовано Mercedes-Benz на серійних вантажівках. У салоні замість приладової панелі встановлені два планшета, які дозволяють управляти всіма функціями машини.

Виробництво Actros налагоджено на заводі Mercedes-Benz в Верте. Публічний дебют новинки відбудеться на виставці в Ганновері в кінці вересня. Ціни на модель і інші технічні характеристики будуть названі пізніше.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook