Автоновини

Концептуальне купе Genesis Essentia отримає серійну версію

Фото: Genesis

Преміальний підрозділ Hyundai – компанія Genesis – планує запустити в серію концептуальне купе Essentia. Про це повідомляє Motor Trend з посиланням на главу компанії Манфреда Фіцджеральда. У разі якщо проекту буде дано «зелене світло», Essentia стане найдорожчим автомобілем Genesis. Очікується, що продажі машини можуть початися вже в 2021 або у 2022 роках.

За словами топ-менеджера, практично всі рішення, продемонстровані на прототипі, можуть знайти відображення в серійної версії машини. Виняток становитимуть двері в стилі «крила метелика», які замінять на звичайні.

Всі технічні характеристики майбутньої новинки поки тримаються в секреті. Концепт Essentia оснащується електричною силовою установкою. За словами розробників, розгін до сотні у автомобіля займає близько трьох секунд.

Прототип Essentia був представлений в березні нинішнього року на автосалоні в Нью-Йорку. В основу новинки лягло нове шасі, виконане з вуглепластика. Автомобіль отримав футуристичний дизайн з рисами Gran Turismo. Купе оснащується системою розпізнавання особи, а відкрити машину можна тільки після сканування відбитку пальців. Інтер’єр машини нагадує класичний спортивний автомобіль.

Для розробки нових моделей Genesis компанія Hyundai заснувала спеціальний підрозділ по дизайну. З середини 2016 року цю структуру очолив Люк Донкерфольке, який раніше займався дизайном моделей Audi, Bentley, Lamborghini, Seat і Skoda. Він поєднує цю роботу з посадою глави дизайнерського центру Hyundai Motor.

Модельна лінійка преміального суббренда Genesis До 2020 року буде складатися мінімум з шести моделей. Зокрема, під маркою Genesis будуть випущені два кросовера, а також спортивне купе.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook