Автоновини

Jaguar випустить наступника F-Type у 2022 році

Фото: Autoexpress

Компанія Jaguar збирається розробити новий спорткар, який в модельній лінійці бренду замінить F-Type. За даними AutoExpress, автомобіль отримає назву J-Type і надійде в продаж в 2022 році. Офіційного підтвердження цієї інформації поки немає.

Середньомоторний суперкар отримає гібридну силову установку. До її складу увійдуть бензиновий агрегат і два електродвигуни. Очікується, що сумарна потужність машини складе більше 550 к.с. Таким чином, новинка в майбутньому може скласти конкуренцію Porsche Taycan.

Крім цього, J-Type може отримати і повністю електричну модифікацію. Однак, всі подробиці про таку версію спорткара поки тримаються в секреті. Швидше за все, електрична модифікація буде пропонуватися для Китаю і США.

Раніше Jaguar представив свій перший електричний кросовер під назвою I-Pace. Кросовер I-Pace оснащується двома електродвигуна (по 200 к.с.) на кожній осі. З місця до 100 км / год Jaguar I-Pace розганяється за 4,8 с, а максимальна швидкість примусово обмежена на 200 км / г. Автомобіль виконаний в стилістиці нових кросоверів Jaguar: E-Pace і F-Pace. У I-Pace один з кращих в класі коефіцієнтів аеродинамічного опору – 0,29.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook