Автоновини

Audi запустила серійне виробництво першого електричного кросовера

Фото: Audi

Компанія Audi почала серійне виробництво свого першого серійного електричного кросовера під назвою E-Tron. Виробництво новинки налагоджено на заводі в Брюсселі (Бельгія). Офіційна прем’єра машини відбудеться 17 вересня на спеціальному заході в Сан-Франциско.

У модельній лінійці бренду E-Tron займе місце між Q5 і Q7. Головним конкурентом автомобіля стануть Jaguar I-Pace і Tesla Model X.

Серійний Audi E-Tron оснастять двома електричними двигунами, які в сумі видають 360 кінських сил. При цьому при активації спорт-режиму на короткий час потужність зможе зростати до більш ніж 400 сил. Кросовер зможе прискорюватися з місця до 100 км / год за шість секунд, а його максимальна швидкість складе 200 км / г.

Мотори будуть харчуватися від комплекту акумуляторів на 95 кВт-год, які дозволять проїжджати без підзарядки до 400 кілометрів. При використанні 150-кіловатної системи швидкої підзарядки запас батарей можна буде поповнити за півгодини.

Автомобіль отримає просунуту систему рекуперації енергії. Німецький автовиробник заявив, що в більш ніж 90% маневрів, пов’язаних з уповільненням, водієві не доведеться натискати на гальмо – електромобіль здатний інтенсивно сповільнюватися при різкому скиданні педалі акселератора.

Що стосується дизайну, то він повторює концептуальний e-tron quattro, який був представлений восени 2015 у Франкфурті. Новинка стане першим серійним автомобілем, який буде використовувати спеціальні камери замість бічних дзеркал.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook