Автоновини

Росіяни представили Lada 4×4 наступного покоління

Нова Lada 4×4 коштуватиме дорожче позашляховика нинішнього покоління, але при цьому вийде дешевше кросовера Renault Duster. Про це розповів екс-глава АвтоВАЗу, а тепер нинішній віце-президент Groupe Renault Ніколя Мор.

У середу, 29 серпня, на Московському автосалоні відбулася прем’єра прототипу Lada 4×4 наступного покоління під назвою Lada 4×4 Vision. В основу концепт-кара лягла «особлива платформа» довжиною 4,2 метра. Він також має «видатний» дорожній просвіт, короткі звіси, «екстремальні» показники кута в’їзду та позадорожню трансмісію з «широким набором високих і низьких коефіцієнтів».

За попередніми даними, серійна версія наступного Lada 4×4 з’явиться після 2020 року. При цьому Ніколя Мор, підкреслив, що новий позашляховик буде випускатися паралельно зі старою моделлю.

«Ми збережемо виробництво поточної моделі Lada 4х4 при запуску нової версії. Виробляти їх будуть паралельно. Ми навіть працюємо над поліпшеннями в поточній моделі Lada 4х4, дещо в цьому плані вже було зроблено», – пояснив Ніколя Мор.

Lada 4×4 комплектується 1,7-літровим бензиновим мотором, що видає 83 к.с. і 129 Нм крутного моменту, п’ятиступінчастою “механікою”, повним приводом, роздавальною коробкою і блокуванням міжосьового диференціала.

Незважаючи на досить симпатичний сучасний дизайн, якість ВАЗівської техніки судячи з усього, як і раніше залишає бажати кращого.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook