Автоновини

Оновлений Jaguar XE вперше помічений на тестах

Фото: Autocar

Компанія Jaguar приступила до дорожніх тестів рестайлінгового седана XE. Фотошпигунам вдалося зняти новинку під час випробувань в штаті Невада. За даними видання Autocar, яке виклало знімки, прем’єра автомобіля відбудеться на автосалоні в Женеві в березні наступного року. Основними конкурентами машини стануть Audi A4, Alfa Romeo Giulia і нова BMW 3 Series.

На шпигунських фотографіях оновлений седан прихований під камуфляжем. Однак вже зараз можна сказати, що автомобіль отримає деякі рішення, які застосовуються на I-Pace. Фотографій інтер’єру поки немає, проте, швидше за все, машина буде відрізнятися новою обробкою салону.

Крім цього, рестайлінговий XE отримає модернізовану мультимедійну систему та напівавтономні системи управління. Технічні характеристики седана поки невідомі. За неофіційними даними, XE запропонують, в тому числі, з гібридною силовою установкою.

Раніше компанія Jaguar представила нову модифікацію седана XE під назвою 300 Sport. Автомобіль відрізняються від інших версій обробкою екстер’єру та інтер’єру, а також особливими опціями. Jaguar XE у виконанні 300 Sport оснащується дволітровою бензиновою «турбочетвіркою», що розвиває 300 к.с. і 400 Нм крутного моменту. Двигун працює разом з восьмиступінчастим «автоматом» і системою повного приводу. Компактний седан XE 300 Sport з таким агрегатом набирає першу “сотню” за 5,7 сек.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook