Автоновини

Tesla представить у вересні новий електрокар

Компанія Tesla Motors представить на виставці Grand Basel в швейцарському Базелі новий «несподіваний» електрокар. Про це повідомляє видання Electrek.

Передбачається, що мова йде про електричний суперкар Roadster нового покоління, перший прототип якого був представлений в листопаді 2017 року. При цьому поки не зрозуміло, чи буде у Базелі представлений серійний автомобіль або американський виробник покаже доопрацьовану модифікацію прототипу.

Концепт Tesla Roadster являє собою автомобіль з кузовом «купе», хоча оригінальна модель пропонувалася тільки у вигляді родстера. Прототип укомплектований трьома електричними агрегатами, які забезпечують розгін з місця до 100 км / год менш ніж за дві секунди. Раніше передбачалося, що «товарний» електрокар з’явиться не раніше 2020 року.

Протягом найближчих років компанія Tesla планує випустити компактний кросовер Model Y, який побудують на базі Model 3, а також електричну вантажівку Tesla Semi. Крім того, в планах у американців є пікап, а також доступний електрокар вартістю не більше 25 тис. доларів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook