Автоновини

Кабріолет BMW 8-Series випробували в Долині Смерті

Фото: BMW

Компанія BMW опублікувала офіційні фотографії з випробувань відродженої 8-Series в кузові кабріолет в Долині Смерті (Каліфорнія). Під час випробувань температура доходила до 50 градусів Цельсія. Судячи по знімках, дизайн новинки повторює однойменне купе, яке було представлено раніше. Автомобіль отримає широку решітку радіатора, світлодіодну оптику, спортивну вихлопну систему з хромованими патрубками і тканинний верх.

За неофіційними даними, для кабріолета буде пропонуватися 3,3-літровий дизельний агрегат з шістьма циліндрами. Потужність мотора складе 320 к.с. Модифікація M850i ??отримає 4,4-літровим бензиновий турбомотор V8 з віддачею 530 к.с. З таким двигуном до «сотні» купе розганяється за 3,7 секунди. Для кабріолета ця цифра виросте до 4 секунд.

Мотор працюватиме спільно з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Автомобіль укомплектують системою повного приводу, що самоблокується заднім диференціалом і модернізованою гальмівною системою. Очікується, що кабріолет додасть у вазі 100-125 кг.

Точні дати прем’єри новинки поки невідомі. За даними Motor1, дебют кабріолета може відбутися вже до кінця нинішнього року.

Виробництво купе 8-Series вже стартувало на підприємстві в Нижній Баварії. На цьому ж заводі вже випускаються сімейства 5-Series і флагманський седан 7-Series нового покоління. При цьому «вісімка» стала першою серійною моделлю баварської марки, яка отримала дах з армованого вуглецевим волокном полімеру. Згодом на одну лінію з купе встане модифікація з кузовом «кабріолет», а також чотирьохдверна версія Gran Coupe.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook