Автоновини

Mercedes показав салон електричного кросовера

Компанія Mercedes-Benz опублікувала тизер моделі EQC, що дає уявлення про інтер’єр електричного кросовера. Публічна прем’єра автомобіля відбудеться 4 вересня в Стокгольмі.

Судячи з відеоролика, позашляховик отримає інформаційно-розважальний комплекс Mercedes-Benz User Experience (MBUX), який дебютував на хетчбеку A-Class четвертого покоління. Топові версії моделі пропонуються з повністю цифровою 10,25-дюймовою панеллю приладів, об’єднаної з сенсорним екраном мультимедійної системи такого ж розміру.

Цей комплекс має графічний процесор Nvidia, 8 ГБ оперативної пам’яті, операційну систему на базі Linux, а також функцію розпізнавання голосу з можливістю самонавчання, яка здатна розуміти «природну мову», а не певний набір команд.

Вперше прототип майбутнього електричного кросовера EQC був представлений в 2016 році на Паризькому автосалоні. Концепт-кар укомплектували двома агрегатами (по одному на кожній осі), які в сумі видають 300 кВт (408 кінських сил). Автомобіль здатний прискорюватися з місця до 100 км / год менш ніж за п’ять секунд. На одній зарядці кросовер здатний проїхати до 500 кілометрів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook