Автоновини

Mercedes-Benz показав електричний кросовер в тізерному відеоролику

Фото: Mercedes-Benz

Компанія Mercedes-Benz опублікувала новий тізерний ролик першого серійного електричного кросовера під назвою EQC. Цього разу на відео показується задня частина автомобіля. Офіційна прем’єра новинки відбудеться 4 вересня в Стокгольмі. Основними конкурентами новинки стане Audi E-tron, Jaguar I-Pace і Tesla Model X.

Дизайн EQC буде нагадувати GLС. Кросовер побудують на нещодавно розробленій платформі Electric Vehicle Architecture (EVA). У конструкції автомобіля буде використовуватися високоміцна сталь і алюміній.

За неофіційними даними, новинку оснастять двома електромоторами. Розгін до 100 км / год у кросовера буде займати менше 5 секунд. Запас ходу новинки складе 500 кілометрів. Машина отримає нову систему проводки, яка дозволить перекидати на передню або задню вісь до 100% крутного моменту в разі потреби.

Збирати машину будуть на підприємстві в американському штаті Алабама. Для цього на його модернізацію витратять близько одного мільярда доларів. На даний момент на заводі збираються моделі GLE, GLE Coupe, і GLS.

Концепт першого еклектичного позашляховика Mercedes-Benz був представлений восени 2016 року на Паризькому автосалоні. Прототип під назвою Generation EQ оснастили двома електромоторами сумарною потужністю 300 кВт (408 к.с.).

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook