Автоновини

Volkswagen представив новий кросовер Atlas Cross Sport

Фото: Volkswagen

Компанія Volkswagen представила на Конкурсі елегантності в Пеббл-Біч новий кросовер під назвою Atlas Cross Sport. Автомобіль являє собою серійну версію п’ятимісного концепту Volkswagen Atlas Hybrid. Виробництво машини стартує в США в 2019 року на заводі в місті Чаттануга, штат Теннессі, паралельно з семимісним Atlas.

Новинка відрізняється купеобразною формою кузова. Кросовер отримав гібридний привід (PHEV), що підключається. Потужність кросовера складає 360 к.с. Запас ходу на електротязі не перевищує 42 км. Друга версія автомобіля з гібридним приводом без функції зовнішньої зарядки акумуляторів (HEV) розвиває потужність в 314 к.с.

Також на заході публіці показали великий пікап, який створили за мотивами концепт-кара Atlas Tanoak. Модель отримала бензиновий двигун потужністю 280 к.с. Новинка стала першим пікапом Volkswagen, побудованою на модульній платформі з поперечним розташуванням двигуна (MQB). Чи отримає концепт в майбутньому серійну версію, поки невідомо.

Volkswagen Atlas Tanoak був представлений навесні 2018 року на мотор-шоу в Нью-Йорку. В основу новинки лягла платформа великого кросовера Atlas, який також продається під назвою Teramont. Габаритна довжина пікапа склала 5436 мм, що на 381 мм довше «Атласу». Ширина автомобіля перевищила два метри, а його висота дорівнює +1829 мм. Розмір колісної бази збільшився на 280 мм – до 3251 мм.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook