Автоновини

Jaguar почне виробництво електрокарів в кузові від E-Type

Фото: Jaguar Land Rovere

Відділення компанії Jaguar Land Rover – Jaguar Classic, підтвердило, що почне виробництво електричної моделі E-Type, яка буде виглядати абсолютно як класична, однойменна модель британської марки. Швидше за все, зміниться тільки оптика – на більш сучасну, діодну, повідомляє видання Digitaltrends.

Прем’єра концепту відбулася 24 серпня, на шоу The Quail: A Motorsports Gathering. Ніяких технічних характеристик в Jaguar не розкрили, але попередній концепт E-Zero, на базі якого і побудований новий шоукар, був оснащений 295-потужним електромотором і 40-кіловатною літій-іонною батареєю. E-Zero міг проїжджати на одній зарядці близько 274 км, а до 100 км / год розганявся за 5,5 секунд. Від звичайної розетки машина заряжалась за шість-сім годин.

Ціна новинки поки не відома, як і точний час поставки перших автомобілів. Орієнтовно це трапиться влітку 2020 року.

Нагадаємо, раніше в Jaguar заявляв, що планують відреставрувати і виставити на продаж 10 автомобілів E-Type. Лінійка цих машин отримала назву Reborn. Кожен E-Type Reborn заснований на оригінальному екземплярі E-Type, спеціально відібраному експертами Jaguar. Автомобілі відновлені в повній відповідності з заводськими специфікаціями 1960-х.

«Ми взяли один з найзнаменитіших спорткарів всіх часів і подарували йому нове життя. Наші експерти відібрали кращі екземпляри моделі, щоб навіть найвибагливіші покупці з усього світу могли оцінити E-Type в повній мірі», – каже директор Jaguar Land Rover Classic Тім Ханніг.

Першим автомобілем в новій серії E-Type Reborn став Fixed Head Coupe. У 1965 році новий автомобіль був відправлений своєму покупцеві в Каліфорнії і до консервації в 1983 році він пройшов 78 000 миль. Спорткар зберіг кузов з оригінальним номером, двигун і трансмісію, які були повністю відновлені інженерами Jaguar Classic.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook