Автоновини

Hyundai представила оновлений седан Elantra

Фото: Hyundai

Компанія Hyundai представила оновлений седан Elantra 2019 модельного року, який отримав більш спортивний зовнішній вигляд і додаткові системи безпеки. Восени автомобіль з’явиться у продажу в США, а потім добереться і до інших ринків.

Після рестайлінгу седан отримав світлодіодні денні ходові вогні трикутної форми, змінену радіаторну решітку, а також інші задні ліхтарі. Крім того, змінам піддалися бампери, капот, кришка багажного відділення, а також колісні диски.

Технічна складова не змінилася. На американському ринку оновлена ??Elantra буде пропонуватися з бензиновими чотирициліндровими двигунами потужністю від 128 до 204 кінських сил. Трансмісії – шестиступінчаста “механіка”, “автомат” аналогічного діапазону або семиступінчастий “робот” з двома зчепленнями.

У США базове оснащення седана включить систему дотримання рядності руху і функцію автоматичного екстреного гальмування. За додаткову плату стане доступна бездротова зарядна станція для мобільних гаджетів, а також новий 8-дюймовий сенсорний дисплей інформаційно-розважального комплексу.

У Україні нинішня Hyundai Elantra пропонується з бензиновими моторами робочим об’ємом 1,6 і 2,0 літра, що розвивають 128 і 149 сил відповідно. Обидва мотори здатні працювати як з шестиступінчастою механічною, так і з автоматичною коробкою передач. Ціни на седан починаються від 455 200 гривень.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook