Автоновини

Suzuki оновила седан Ciaz

Фото: Suzuki

Компанія Suzuki представила рестайлінговий компактний седан Ciaz. Модель отримала двигун нового покоління, а також розширений набір обладнання.

Suzuki Ciaz оснастили 1,5-літровим бензиновим агрегатом, який прийшов на зміну двигуну робочим об’ємом 1,4 літра. Мотор, що розвиває 105 к.с. і 138 Нм крутного моменту, діє за схемою «помірний гібрид».

Він працює в парі з компактною літій-іонною батареєю, системою старт-стоп, а також функцією рекуперації кінетичної енергії при гальмуванні. Трансмісії – п’ятиступінчаста «механіка» або чотирьохдіапазонний «автомат». Плюс до всього, Ciaz доступний з колишнім дизельним мотором, що видає 90 сил і 200 Нм.

Що стосується косметичних змін, то седан отримав інші хромовані повітрозабірники, нові головні фари зі світлодіодними денними ходовими вогнями, задні ліхтарі з LED-елементами, а також нові 16-дюймові алюмінієві колеса.

Усередині з’явилися нові декоративні вставки, а також 4,2-дюймові LCD-дисплей, куди виводиться актуальна інформація. Стандартне оснащення автомобіля включило ABS і систему розподілу гальмівних зусиль, а для топових версій доступна система стабілізації і функція допомоги при старті на підйомі.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook