Автоновини

Родстер BMW Z4 розсекретили до прем’єри

Фото: Autocar

У мережі з’явилися фотографії нового родстера BMW під назвою Z4. На знімках, які були опубліковані в Instagram користувача liucunyi, автомобіль представлений без камуфляжу. Офіційна прем’єра новинки відбудеться на Конкурсі елегантності в Пеббл-Біч, який відкриється 26 серпня в Каліфорнії.

На фотографіях представлена ??топова версія машини з індексом M40i. Швидше за все, такий автомобіль оснастять наддувною «шісткою», яка видає 340 к.с. Очікується, що для США потужність цього двигуна буде збільшена до 390 к.с. Базовим мотором відродженого родстера BMW Z4 стане дволітрова «турбочетвірка», що видає 251 к.с. і 350 Нм крутного моменту.

Автомобіль в цілому збереже основні стилістичні риси свого прототипу, показаного в минулому році на Конкурсі елегантності в американському Пеббл Біч. Машина отримає м’який складаний вгору замість жорсткого розкладний дах. На такий крок інженери компанії пішли заради зниження ваги і поліпшення керованості. Кузов Z5 буде виконаний з вуглецевого волокна і за складом буде схожий на той, що використовується на моделях BMW i3 і i8.

Очікується, що продажі нового родстера почнуться в березні наступного року. За даними BMW Blog, ціни на Z4 буде починатися від 50 000 доларів. Вартість топової модифікації складе близько 70 000 доларів. Збірка новинки буде налагоджено на заводі Magna Steyr в Граці (Австрія).

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook